Opći uvjeti poslovanja

Općenito

Pružanje usluga putem telefona i pisane digitalne korespondencije (e-mail, sms) kao i korištenje web stranice  INFOdomovi na www.domovizastarije.info (u daljnjem tekstu “pružatelj usluga”) za posjetitelje web stranice koji se informiraju i traže mjesto u domu za starije  (u daljnjem tekstu “korisnik”) su besplatni. Korisnik se obvezuje dati informaciju pružatelju usluga za koji dom za starije se odlučio kako bi pružatelj usluga svoju uslugu mogao isporučiti do kraja.

Svi sadržaji internetske stranice domovizastarije.info (u daljnjem tekstu “domovizastarije.info”) zaštićeni su autorskim pravima.

Unatoč pažljivoj kontroli sadržaja, pružatelj usluga ne preuzima nikakvu odgovornost ili odgovornost za potpunost, pravovremenost i ispravnost sadržaja ovog portala. Svi podaci i informacije su bez jamstva i podložni su promjenama. Podaci i informacije partnera (u daljnjem tekstu “partneri”), kao što su obiteljski domovi i domovi za starije, isključiva su odgovornost odgovarajućih institucija.

Čak i uz najveće napore, može doci do prekida usluge. Pružatelj usluga zadržava pravo promijeniti svoju web stranicu u bilo kojem trenutku ili je, iz valjanih razloga, ukinuti.

Korištenjem stranice domovizastarije.info korisnik prihvaća ove Opće uvjete poslovanja.

 

Korištenje

Korisnici mogu koristiti ovu web stranicu samo u osobne, nekomercijalne svrhe. Korisnici nisu ovlašteni redistribuirati, objavljivati, licencirati, prenositi ili prodavati bilo koje informacije ili usluge dobivene putem ove web stranice. Bilo kakvo kopiranje sadržaja i podataka, reprodukcija, integracija stranice ili njenih dijelova na drugim internetskim stranicama izričito su zabranjeni bez pristanka pružatelja usluga.

 

Web stranica se koristi za pružanje informacija o domovima za starije u Hrvatskoj –  partnerima – i njihovim uslugama. Svi partneri imaju valjanja rješenja i licencije za rad od nadležnih institucija.

 

Vanjske veze

Ova web stranica sadrži poveznice na web stranice trećih strana. Te internetske stranice podliježu odgovornosti njihovih vlasnika, te su isključivo oni odgovorni za njihov sadržaj. Pružatelj usluga nema nikakvog utjecaja na trenutni i budući dizajn i sadržaj web stranica trećih strana. Postavljanjem poveznica na stranice trećih strana ne znači da pružatelj usluga prihvaća sadržaj koji stoji iza reference ili veze kao svoj.

 

Privatnost

Osobni podaci neće se prosljeđivati trećim stranama bez izričitog pristanka korisnika. Za više informacija pogledajte pogledajte Zaštita privatnosti.

 

Postavljanje internetske veze

Internetsku vezu na početnu stranicu domovizastarije.info može se besplatno postaviti na vlastite web stranice. Veza bi trebala biti u tekstualnom obliku ili kao povezana grafika (natpis). Pružatelj usluge dostavit će popratne tekstove i grafike na zahtjev.

 

Završne odredbe

Pružatelj usluga ima pravo promijeniti ili ažurirati uvjete poslovanjau bilo kojem trenutku, a ažurni i aktualni oblik uvjeta poslovanja uvijek se može vidjeti na ovim stranicama.

Ovi Opći uvjeti poslovanja podliježu hrvatskom zakonu.

(Stanje: veljača 2022.)